Glavér som betyder pigg & levnadsglad på jämska är en enkel blogg om vardag, loppisar, ideer, hunden Thure, Lchfmat på mitt sätt och annat som gör vardagen lite vackrare och roligare.
Välkommen att kika in!

Idet enkla bor det vackra

onsdag 21 september 2011

Premiärtur

I morgon drar jag till Alanya på konferans/planeringsresa. Å vill ni veta en sak....... det blir den första resa jag gör utanför nordens gränser. Inte illa av en 41 åring. Kanske jag kommer att bli en av alla dom som blir "resberoende" Det återstår att se. Sköt om er/ M

lördag 17 september 2011

god kväll

En trevlig dag börjar gå mot sitt slut. Jag och J sitter i soffan och varvar ner och myser. En kopp the och lite film innan man lägger sig. Det är livskvalite det.
Bilderna nedan tog jag i dag när jag var ute och grejsade på gården.
Trevlig kväll på er/ M 

"Brorsan" spanar efter råttor!!

Vita luktärter, luktar himmelskt

Äppelträdet


smultron


detta föreställer våran råttätna buskros. Hoppas den klarar sig  så vi får se den vit  och buskig nästa år (skulle inte tro det)

var med och tävla hos andra bloggare


http://rosenalvor.blogspot.com/2011/09/tavling.html





http://betonguteochinne.blogspot.com/p/utlottning.html

fredag 16 september 2011

Härliga Lördag

Godmorgon alla glada. Här hade man laddat för en sovmorgon idag. Det blev ju som det brukar med det. Vaknar 6.30. Ja man hinner ju få en del gjort. Men det känns som om min kropp behöver lite vila. Har nåt i kroppen som inte bör vara där. Men det går ju förkylningar till höger och vänster så det är väl något på G.

Men det är (som det alltid är) taskig tajming med någon förkylning, åker  på planeringsresa med jobbet på torsdag. En vecka till turkiet. Inte helt fel. Men så har jag ju världens bästa jobb också.
Det blir första gången jag åker till utlandet (ja det e sant) Det har aldrig blivit av eller rättare sagt: jag har aldrig haft någon längtan. Men nu kanske man får blodad tand. Återstår att se.
Nu behöver jag lite tips från er: vad köper man/kollar efter för fina grejer i Turkiet.
Ska bo i Alanya. Alla tips är bra!
Nu ska jag ta mig en morgonprommis i det fina vädret.
Ha en fin dga/M

måndag 12 september 2011

Dagens boktips

Jag är typen som helst läser självbiografier och tårdrypande romaner. Eftersom jag visste att den kommer på bio i November och att det är producenterna bakom millennium filmerna som står bakom filmen "slog jag till" Jag kan verkligen  rekommendera den. Läste den på mp3 perfekt när man håller på med annat eller kör bil.